Akcija! Uz dubinsko pranje nameštaja, dezinfekcija i čišćenje klime samo 2000 rsd!

ČIST VAZDUH
JE ZDRAV VAZDUH!
Da li ste znali da kvalitet vazduha u vašem domu može biti mnogo lošiji od vazduha na otvorenom?

Lista potencijalnih alergena i patogena je dugačka, agencija za zaštitu životne sredine navodi kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima kao jednu od prvih pet zdravstenih pretnji.

Klima uređaji sadrže štetne čestice i mikoorganizme koji podstiču simptome astme i alergije. Kao najopasnija među njima izdvaja se bakterija Legionella pneumophila. Simptomi koje izaziva ova bakterija su slabost, umor, glavobolja, pospanost, manjak koncentracije, bolovi u mišićima a u nekim slučajevima povišena telesna temperatura i upala pluća.

Najugroženije su osobe sa oslabljenim imunitetom, hronični bolesnici, mala deca, starije osobe i pušači.

Klima uređaji postaju pravo leglo zaraza  ukoliko se ne čiste redovno. Pravilno održavanje podrazumeva najmanje jednom godišnje a ukoliko živite u većem gradu ili zagađenoj sredini i dva puta godišnje uraditi kompletno čišćenje i dezinfekciju klima uređaja.

Na taj način osiguraćete kvalitet vazduha u svom domu i time doprineti zdravlju cele porodice.

Uz svako čišćenje uređaj tretiramo  E Guard sredstvom, ono stvara nevidljivi sloj koji sprečava lepljenje nečistoća i njihovo pričvršćivanje za unutrašnjost klima uređaja.

E Guard sadrži antimikrobni dodatak Helth Guard koji obezbeđuje dodatnu zaštitu protiv alergena(polen, buđ, grinje) i patogena(bakterije, virusi, gljivice) i sprečava njihovo ponovno zadržavanje.

Ovaj tretman je od suštinske važnosti za sigurnost i zaštitu vašeg doma a uključen je u svaku našu uslugu.

Savetujemo da u sezoni najmanje jednom mesečno sami operete filtere klima uređaja četkicom ili sunđerom u toploj vodi naročito ako je često koristite.

Ukoliko to nikada niste radili i ne znate kako se vrši mi ćemo vam objasniti i pokazati ceo postupak dok kod vas budemo vršili kompletno detaljno godišnje čišćenje klima uređaja.

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

Kontaktirajte Nas

Zašto dubinsko pranje?

Razmislite koliko vremena ste proveli sa  porodicom sedeći na omiljenoj fotelji ili  kauču, da li se sećate poslednjeg puta kada ste ih oprali?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

© 2020 Copyright Green-Clean I Pozovite nas +381665725872

POZOVITE NAS