Akcija! Uz dubinsko pranje nameštaja, dezinfekcija i čišćenje klime samo 2000 rsd!

Kako peremo nameštaj?

1. KVAŠENJE – je prva faza procesa dubinskog pranja gde se tvdokorne nečistoće natapaju kako bi kasnije lakše mogle da se izvuku.

2. ŠAMPONIRANJE –  mekim četkama se nanosi šampon i antibakterijska pena koja rastvara nečistoće i uništava mikroorganizme.

3. UKLANJENJE FLEKA

4. NANOŠENJE SREDSTVA E – GUARD

5. VAKUMSKO IZVLAČENJE I ISPIRANJE – je poslednja faza u procesu dubinskog pranja u kojoj se u nameštaj ubrizgava topla voda nakon čega se zajedno sa vodom izvlači sva prljavština.

6. OSVEŽAVANJE PRIJATNIM
MIRISOM – ukoliko želite mebl možemo tretitati posebnim neškodljivim hipoalergijskim mirisom napravljenim isključivo za tu namenu.

Nakon tretmana nameštaj ne samo da će izgledati kao nov i biti dezinfikovan nego će posle odstranjenih bakterija, grinja i svih drugih nečistoća boravak u vašem domu biti zdrav i prijatan.

Za najbolje efekte preporučuje se najmanje jednom godišnje izvršiti dubinsko pranje nameštaja i svih drugih meblom tapaciranih površina profesionalnim mašinama za tu namenu uz obavezno korišćenje tople vode i antialergijskih sredstava bezbednih za ljude i našu planetu.

Na taj način eliminisaćete najveći broj bakterija, virusa, gljivica i drugih štetnih mikroorganizama iz vašeg doma i sprečiti njihovo akumuliranje tokom vremena a vašoj porodici podarićete boravak u čistom i zdravom prostoru.

Redovnim pranjem produžićete vek vašem nameštaju, poboljšati kvalitet vazduha u svom domu i smanjiti rizik od pojave simptoma astme i alergije.

Ukoliko ukućanima želite osigurati najveći mogući kvalitet vazduha preporučujemo čišćenje klima urađaja pre svake sezone.

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

Kontaktirajte Nas

Zašto dubinsko pranje?

Razmislite koliko vremena ste proveli sa  porodicom sedeći na omiljenoj fotelji ili  kauču, da li se sećate poslednjeg puta kada ste ih oprali?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

© 2020 Copyright Green-Clean I Pozovite nas +381665725872

POZOVITE NAS