Akcija! Uz dubinsko pranje nameštaja, dezinfekcija i čišćenje klime samo 2000 rsd!

Priprema nameštaja za pranje

Priprema nameštaja za dubinsko pranje od suštinske je važnosti kako bi pranje nameštaja bilo urađeno najbolje moguće i čistoća trajala što duže.

Ukoliko se na vašem nameštaju nalaze ostaci hrane, ljudske ili životinjske dlake kao i prašina preporuka je da se pre pranja uklone.

Za uklanjanje pomenutih stvari potrebno je da detaljno usisate nameštaj i da ukoliko je potrebno nakon toga valjkom za skidanje dlaka pređete nameštaj kako bi se skinunulo što više površinske prljavštine i na taj način omogućilo mašini za dubinsko pranje da prodre u što dublje slojeve ispod mebla.

Ukoliko ipak ne želite da to radite sami i hoćete da taj posao prepustite profesionalcima potrebno je da nam to napomenete prilikom rezervacije termina kako bi vam dali adekvatnu cenovnu ponudu za dodatne usluge koje želite.

Takođe je potrebno je da uklonite sve stvari koje nalaze u neposrednoj blizini nameštaja najmanje jedan metar od njega kako bi imali prostora za rad i omogućili nesmetan prilazak mašini za dubinsko pranje nameštaja.

Poželjno je da nameštaj udaljite od zida ukoliko je moguće kako bi izbegli prskanje vode po njemu ali ukoliko se to ipak dogodi vaš zid će se posle nekoliko minuta sasvim osušiti i na njemu neće ostati nikakve fleke.

Ako ispod nameštaja imate tepih potrebno je da ga uklonite pre našeg dolaska kako ga voda ako kapne sa nameštaja ne bi pokvasila.

Ukoliko u toku pranja nameštaja dođe do kapljanja vode na podne obloge to će biti u vrlo maloj količini te ćemo je nakon pranja ukloniti i neće doći do bilo kakvog oštećenja površine.

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

Kontaktirajte Nas

Zašto dubinsko pranje?

Razmislite koliko vremena ste proveli sa  porodicom sedeći na omiljenoj fotelji ili  kauču, da li se sećate poslednjeg puta kada ste ih oprali?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

© 2020 Copyright Green-Clean I Pozovite nas +381665725872

POZOVITE NAS