Akcija! Uz dubinsko pranje nameštaja, dezinfekcija i čišćenje klime samo 2000 rsd!

ZAŠTO DUBINSKO PRANJE?

Razmislite koliko vremena ste proveli sa porodicom sedeći na omiljenoj fotelji ili kauču.

Da li se sećate poslednjeg puta kada ste ih oprali?

Verovatno je prošlo neko vreme…

Tapacirani nameštaj vremenom sakuplja prljavštinu i prašinu koja sadrži alergene(polen, buđ, grinje) i patogene(bakterije, viruse, gljivice) i tokom vremena može da izazove alergijske reakcije.

Sunđeri u nameštaju ponašaju se poput džinovskih filtera za mikroorganizme, hvatajući ih u vlaknima a zatim ih oslobađaju u toku svakog korišćenja što vašoj porodici neće pružiti najzdravije okruženje.

Na kvadratnom centimetru mebla može biti do 100.000 mikroorganizama, ovaj broj je u proseku 2.000 puta veći od broja bakterija na prosečnoj wc šolji ili kvake na vratima a ukoliko imate kućnog ljubimca taj broj se može povećati.

Za neke viruse je moguće da prežive na meblu po mesec dana i duže.

Samo usisavanje nije dovoljno efikasno u uklanjanju grinja, čestica prašine i polena kojima se mikroorganizmi hrane.

Usisavanjem se nečistoće mogu ukloniti samo sa površine tkanine a kada prodru doboko u nameštaj disanje u prostoriji postaje otežano naročito osobama koje pate od alergija, astme i drugih problema respiratornog sistema posebno hroničnih.

Za najbolje efekte preporučuje se najmanje jednom godišnje izvršiti dubinsko pranje nameštaja i svih drugih meblom tapaciranih površina profesionalnim mašinama za tu namenu uz obavezno korišćenje tople vode i antialergijskih ekoloških sredstava bezbednih za vas i okolinu.

Na taj način eliminisaćete najveći broj bakterija, virusa, gljivica i drugih štetnih mikroorganizama iz vašeg doma i sprečiti njihovo akumuliranje tokom vremena a vašoj porodici podarićete boravak u čistom i zdravom prostoru.

Redovnim pranjem produžićete vek
vašem nameštaju, poboljšati kvalitet
vazduha u svom domu i smanjiti rizik od
pojave simptoma astme i alergije.

Ukoliko ukućanima želite osigurati najveći mogući kvalitet vazduha preporučujemo čišćenje klima urađaja pre svake sezone.

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

GREEN CLEAN
Čist dom je zdrav dom!

Kontaktirajte Nas

Zašto dubinsko pranje?

Razmislite koliko vremena ste proveli sa  porodicom sedeći na omiljenoj fotelji ili  kauču, da li se sećate poslednjeg puta kada ste ih oprali?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

© 2020 Copyright Green-Clean I Pozovite nas +381665725872

POZOVITE NAS